26 Mayıs 2015 Salı

google adwords Reklam verilirmi?

Google Adwords'a reklam vermekde terettüd ediyorsanız bu yazımızı okuyun.

Google adwords ile calısırken dünyanın en büyük internet sirketi google nin bir reklam vereni olacagınızı bilmenizi isteriz.
Google ye reklam verdiginizde sayısız hizmetler ile reklamlarınızın takibini yapabilirsiniz.
Ölçülebilir, güvenilir, esnek yapısı ile istediginiz an reklamlarınızı durdurabilir, istediginiz analizleri bir kac tıklama ile yapabilirsiniz.

Adwords Reklamları, bölgesel veya küresel olarak yayınlayabilirsiniz

Reklamlarınızı belirli ülkelerdeki, bölgelerdeki veya şehirlerdeki ya da işletmenizden veya mağazanızdan belirlenmiş bir uzaklıkta bulunan müşterilere hedefleyin.

Reklam verdiginizde sadece istanbul ilindeki kullanıcıları hedefliyorsanız google adwords ile bu cok kolay.
google Adwords ile isterseniz istediginiz saat aralıklarında, istediginiz km deki kullanıcılara, istediginiz kelimelelerde, (örn. konfeksiyon ürünü arayan kullanıcıları secebilirsiniz.)

Unutmayalimki internet sadece laptop yada masa üstü bilgisayarları ile sınırlı deyil.
Günümüzün mobil dünyasında, müşterilerinizin kullandığı masaüstü bilgisayarlar, dizüstü bilgisayarlar, tabletler ve mobil cihazların tümünde reklam yayınlıyor olmanız gerekir. Bu yolla, müşterilere arama yaparlarken, İnternet'te gezinirlerken veya ürün satın alırlarken ulaşabilirsiniz.
Google Adwords da ilk reklamınızı verirken google nin uzman ekibinden ücretsiz yardım alabilirsiniz.
Google Adwords Ücretsiz Yardım hattı : 444 5671
İsterseniz adwords da neler yapabileceginizi burdan baslayarak ögrenebilirsiniz. TıklayınıZ
İsterseniz bir önceki yazımızdaki google Partners (google adwords reklam uzmanları) yazımızı inceleyip google aracı reklam sirketlerine google güvencesi ile ulasabilirsiniz. TıklayınıZ...
Olurda aklınıza takılan sorular olursa yorum bölumunden soru sorabilirsiniz.

1 yorum:

  1. google adwordse daha önce 3 sahıs aracılıgı ile reklam verdim dönüsümler iyi olmasına karsın bazı kelimelerde rekabet oldugu icin ücretlerin yüksek oldugu icin kampanyan hemen bitiyor bunun icin bir tavsiyeniz varmı, Kenan Emir.

    YanıtlaSil