8 Haziran 2015 Pazartesi

15.06.2015 Youtube program sartlari

Güncellenen YouTube İş Ortağı Programı Şartları

Birlikte YouTube Hizmet Şartları ve YouTube İş Ortağı Programı Politikaları (zaman zaman güncellenebilir ve burada referans olarak zikredilen her biri), aşağıdaki YouTube İş Ortağı Programı Şartları "(YouTube İş Ortağı Programı'na katılımınız için geçerli Şartlar "). Dikkatlice Şartları okuyunuz. Anlamak veya bu Şartların herhangi bir bölümünü kabul etmiyorsanız, YouTube'da para kazanma için İçeriği karşıya olmamalıdır.
  1. Para Kazanma Gelirleri. aşağıdaki gibi YouTube ödeyecek:

    1. Reklam Gelirleri. YouTube görüntülenen veya İçerik izle sayfalarında ya ya da İçerik akışı ile birlikte YouTube video oynatıcı YouTube veya yetkili üçüncü şahıs tarafından akışa reklamlardan YouTube tarafından tanınan net gelirlerinin size% 55 ödeyecek. YouTube videolarını yanında herhangi reklamları görüntülemek zorunda değildir ve YouTube Hizmet üzerinde mevcut tip ve reklamların biçimini belirleyebilir. Anlaşılır olması için, YouTube arama sonucu sayfalarında reklamlara ilişkin herhangi bir gelirleri de dahil olmak üzere YouTube servisi, türetilen diğer tüm gelirlerini korumak hakkını saklı tutar.
    2. Abonelik Gelirleri. YouTube aylık görünümler yüzdesi veya izlenme tüm veya ilgili abonelik katılan içeriğin bir alt kümesi olarak İçerik aylık görünümler veya izlenme ilişkilendirilebilen abonelik ücretlerinden YouTube tarafından tanınan toplam net gelirlerin size% 55 ödeyecek (Youtube'da ile belirlendiği gibi) sağlar. İçerik dahil ve çoklu abonelik teklifleri bir kullanıcı tarafından görülürse, YouTube, YouTube tarafından hesaplanan olarak, YouTube tarafından tanınan net gelirlerinin yüksek miktarda abonelik sunan dayalı ödeyecek.
  2. Ödeme Hesabı Gereksinimi. kazanmak ya da herhangi bir gelirler Burada belirtilen ödemesini alabilmek için, her zaman bir YouTube kullanıcı hesabı (ler) ile ilişkili aktif AdSense hesabını (veya YouTube tarafından gerekli gibi diğer ödeme yöntemini) olması gerekir. YouTube, geçerli bir ödeme yöntemi bizde olmayan herhangi bir dönemde sizin İçerik ile ilişkili olabilecek herhangi bir gelirler için borçlu değildir.
  3. Ödeme Koşulları, Sınırlamalar ve Vergiler . Kazanılan bakiyeniz zaman ödeme en az ABD $ 100 (veya yerel para birimi cinsinden eşdeğer) olduğu YouTube sürece nedeniyle herhangi bir takvim ayının sonundan itibaren yaklaşık altmış (60) gün içinde herhangi gelirler için ödeyecek kaynaklanmaktadır. Sen kazanmak ya da aşağıdaki durumlardan herhangi biri sizin İçeriği ile ilgili herhangi bir gelir alma hakkına sahip değildir: Kişinin veya daha fazla üçüncü tarafların durumlar haricinde sizin İçerik belirli unsurlarına hak iddia ise (a) YouTube'un politikalar veya sistemleri paylaşımı destekleyen nerede YouTube tarafından belirlenen sizinle gelirlerinin bir kısmı; (B) para kazanma siz veya YouTube ya tarafından İçerik devre dışı bırakıldıysa; veya (c) YouTube İş Ortağı Programı'na katılımınız askıya ya da aşağıdaki Bölüm 4 uyarınca sonlandırılır. Bu durumlardan herhangi biri meydana gelirse, YouTube size bildirmek için makul çabayı göstereceğiz.
  4. Fesih . Taraflardan biri diğer (elektronik yollarla dahil) 30 gün önceden yazılı bildirimde bulunarak kolaylık Koşullarını feshedebilir. YouTube, askıya alma veya YouTube makul belirler veya bu şartları ihlal etmiş zanlılar ise (elektronik yollarla dahil) hemen yazılı bildirim üzerine YouTube İş Ortağı Programı'na katılımınızı feshedebilir ya. Anlaşılır olması için, bu Şartların herhangi bir fesih durumunda YouTube Hizmet Şartları hayatta ve YouTube hizmeti kullanımınız için geçerli olmaya devam edecektir.
  5. Yürürlükteki Yasa . YouTube Hizmet Şartları düzenleyen kanun ve uyuşmazlık çözüm hükümler bu Şartlar için geçerli olacaktır.
  6. Çeşitli . Kullanılan büyük harflerle yazılı terimler ancak YouTube Hizmet Şartları tür terimlere verilen anlamlara sahip olacak bu Şartlar tanımlanan. Bu Koşullar yürürlüğe girdiği tarihten itibaren siz ve YouTube arasındaki yürürlükte olan herhangi bir ön para kazanma anlaşmaları da dahil olmak üzere YouTube İş Ortağı Programı'na ilişkin siz ve YouTube arasındaki tüm önceki veya mevcut anlaşmaların, değiştirin. Bu Şartlar tarafından değiştirilmediği sürece, YouTube Hizmet Şartları tam olarak yürürlükte kalır. Değiştirmek veya (YouTube Hizmet Şartları açıklandığı gibi) Hizmet Şartlarını revize etmek YouTube'un hakkı da bu Şartlar için geçerli olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder