17 Haziran 2015 Çarşamba

Google Adsense İs Ortagi

Google Adsense Sertifikalı İş Ortağı Programı

Google AdSense Sertifikalı İş Ortağı programı, yayıncıların AdSense'le başarılı olmalarına yardımcı olmayı hedefleyerek kendi işletmelerini kuran danışmanlara ve servis sağlayıcılara yönelik bir akreditasyondur. AdSense Sertifikalı İş Ortakları, titizlikle incelenmekte ve üst düzey kalifikasyon standartlarını karşılamaktadır. AdSense Sertifikalı İş Ortakları, AdSense reklam kodunun sayfalarınıza yerleştirilmesinden, sizin için devamlı optimizasyon testleri yapmaya kadar çeşitli özel hizmetlerle destek verebilmektedir.
Sık Sorulan Sorular
Kendi hesabınızı etkin bir şekilde yönetmek ve optimize etmek için yeterince zaman ayıramayabilirsiniz. AdSense Sertifikalı İş Ortakları, teknik destek, reklam kodunun uygulanması, A/B testlerinin yapılması ve performans ve gelirinizin optimize edilmesi gibi hizmetlerle destek verebilmektedir. Sertifikalı İş Ortakları ayrıca, site tasarımında en iyi uygulamayla ve özel danışmanlıkla sitenizdeki kullanıcı deneyimini optimize etmenize yardımcı olabilir. İşletmeniz bu gibi özel hizmetlerden yararlanabilecekse, Google AdSense Sertifikalı İş Ortağı sizin için iyi bir seçim olabilir.
AdSense Sertifikalı İş Ortakları, titizlikle incelenmekte ve üst düzey kalifikasyon standartlarını karşılamaktadır. Programımıza başvuran tüm işletmeler kabul edilmemektedir. Bir şirketin Sertifikalı İş Ortağı olması için, AdSense konusundaki deneyim ve uzmanlığını göstermesi, kalifikasyon sınavımızı geçmesi ve ilave kalite standartlarını karşılaması gerekir. Daha fazla bilgi için resmi program web sitemizi inceleyebilirsiniz.
Hesabınızı yönetmenize yardımcı olması için doğru uzmanı ararken göz önünde bulundurabileceğiniz birçok nokta vardır. Bu kararı alırken göz önünde bulundurmanızı önerdiğimiz birkaç noktayı aşağıda bulabilirsiniz:
  • Temel yayıncılık ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurun. Sitenizin türü, kitleniz, bulunduğunuz yer v.b. konularda deneyime sahip bir Sertifikalı İş Ortağı aramalısınız.

  • Ek gereksinimleri de kontrol edin. Bazı Sertifikalı İş Ortakları, potansiyel müşterilerin karşılaması gereken minimum sayfa görüntüleme veya trafik eşikleri gibi uygunluk kriterlerine sahiptir.

  • Maliyet ve fiyatlandırma hakkında konuşun. Sertifikalı İş Ortakları farklı ücretlendirme modellerine sahiptir. Sertifikalı İş Ortağı'nın sunduğu hizmet için ne kadar para harcayacağınızı anladığınızdan emin olun.

  • Sunulan hizmetin türünü ve düzeyini öğrenin. Bu bilgiler, bir dizi faktöre bağlı olarak büyük oranda farklılık gösterir. Sertifikalı İş Ortakları yönetim ve optimizasyon işlerini sürekli olarak gerçekleştirecekler mi? Yüz yüze veya e-postayla soracağınız soruları ya da yapacağınız ziyaretleri kabul ediyorlar mı? Yoksa, hesabınızı etkili bir şekilde oluşturmak ve kendi haline bırakmak gibi daha az müdahale gerektiren bir yaklaşımları mı var? Her çözüm her kullanıcıda işe yaramaz. Bu nedenle, sunulan hizmet düzeyinin hesabınız için ihtiyaç duyduğunuz hizmet düzeyi olduğundan emin olun.

  • Anladığınız bir sözleşmeye imza atın (Google, bu sözleşmelere müdahale edemez).
Güvenilir iş ortaklarımızı, işletmeleriyle ilgili kısa bilgileri ve kendilerine ulaşmak için kullanabileceğiniz iletişim bilgilerini içeren listemizi burada bulabilirsiniz: Sertifikalı İş Ortağı listesi.
Aşağıdakilerden herhangi birini yaparak bir şirketin AdSense Sertifikalı İş Ortağı olduğunu doğrulayabilirsiniz:
  • Şu rozeti arayın: Google AdSense Certified Partner logo
    Sertifikalı İş Ortakları'na, kriterlerimizi karşıladıklarında, web sitelerinde kullanabilecekleri bir sertifikasyon rozeti verilir. Rozetler, tüm Sertifikalı İş Ortaklarımızı listelediğimiz resmi program web sitemize bağlantı oluşturur.

  • Sertifikalı İş Ortağı listesinde Sertifikalı İş Ortağı arayın.
Sertifikalı İş Ortakları farklı ücretlendirme modellerine sahiptir. Maliyet ve fiyatlandırma konusunda Sertifikalı İş Ortağı ile konuşmanız gerekir.
Bazı Google AdSense Sertifikalı İş Ortakları, potansiyel müşteriler için minimum sayfa görüntüleme veya trafik eşikleri gibi uygunluk kriterlerine sahip olabilir. Bunun dışında, bir Sertifikalı İş Ortağı ile çalışmak için hiçbir gereksinim yoktur. Sertifikalı İş Ortağı listemizde, güvenilir iş ortaklarımızdan her biriyle ilgili daha fazla bilgi bulabilirsiniz.
AdSense hesabınızda “Yönetilen hesap” etiketinin görüntülenmesi, hesabınızı bir Sertifikalı İş Ortağı'nın hesabına bağladığınız anlamına gelir. Bu etiketin amacı, bakım ve optimizasyon amacıyla bir Sertifikalı İş Ortağı'na hesabınıza erişebilmesi için izin verdiğinizi hatırlatmaktır.
Sertifikalı İş Ortakları, Google AdSense Sertifikalı İş Ortağı Programı'nın Şartlar ve Koşulları'na uygun olarak: “AdSense hesaplarını İş Ortağı'nın hesabına bağlayan tüm müşterilerin (her biri bir “Yayıncı”dır) İş Ortağı'na bunun için açık ve olumlu izin vermelerini" sağlamalıdır.
Bu programa ilgi duyan servis sağlayıcılar için, AdSense'in tüm yönlerini kapsayan ayrıntılı eğitim ve test kaynakları oluşturduk. Programa ilgi duyuyorsanız Sertifikalı İş Ortakları'na yönelik gereksinimlerimizi karşıladığınız takdirde, bu formu doldurup bize bildirin. Ekibimiz, başvurunuzu değerlendirip size ulaşacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder